fredag 2. august 2019

Rhodos.
 Nordspissen på øya.


 Kontraster.

 Kveldsro.
 Innseiling til havna.

 Solnedgang på stranda.

Egentlig hadde jeg tenkt meg på togloffing i Europa med innelagte vennebesøk denne sommeren. Sommeren i fjor gikk til maling av hus, og det var begrenset med fine sommerdager her nord.
Men av ulike grunner ble det vanskelig å ta mer enn 3 uker sammenhengende ferie. 3 uker er litt i minste laget for loffing, så da skrinla jeg den planen.

Så var jeg i tenkeboksen, reise til Finnmark, reise til Sverige, reise sørover? Men da månedsskiftet juni/juli bød på +3 grader og sludd, da gikk jeg rett på internett. Hvilke reiser går direkte fra nærmeste storflyplass og til et sted jeg har lyst til å besøke? Rhodos? Flott! Der har jeg ikke vært før, dit reiser jeg😎. 

Det ble en flott uke, hyggelig mennesker, godt og varmt vær, frisk bris, god mat og fotomotiver i fleng. Jeg har verken hud eller tålmodighet til å tilbringe dag ut og dag inn flat ut på stranda. Jeg må ut og gå, rusle bakgater og torg, sitte på kafé utenfor "turistområdene". Så det har jeg gjort, og her er noen av bildene fra Rhodos by - vel verdt ett eller flere besøk. Jeg reiser gjerne tilbake!

3 kommentarer:

 1. Dette såg virkelig avslappende ut! Det ble nesten Rhodostur på meg i år også, men så ombestemte vi oss.... og valgte Kroatia i år også.Drar om vel tre uker.... På Rhodos har jeg aldri vært, men det står fortsatt på ønskelisten. :) Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg, ... hehe du greier ikke å strikke samtidig som du leser du heller nei!

  Fortsatt god sommer
  Klem Inger G.

  SvarSlett
 2. Så bra at du ble fornøyd med turen til Rhodos. Jeg har ikke vært der, men det ser jo fint ut - men ikke så fint som Vesterålen!!!! Men deilig med litt varme.
  Jeg har ikke sett innlegget ditt før nå da jeg har vært på farten, men takk også for dine kommentarer.
  Vi snakker om deg og Vesterålen hele tiden. Kommer på nye ting. Vil aldri glemme dette besøket.
  Håper vi sees igjen! Beste hilsener fra Tove/fargeneforteller.

  SvarSlett
 3. Ferien på Rhodos er allerede over... jeg vet ikke,
  tiden renner i sommer. Liebe Grüsse zu dir.
  Og takk for fine bildene. Jeg har ikke vært på en av de greske øyene, men en gang innover i Meteora... det var veldig fint, landskap og mennesker.

  SvarSlett