mandag 5. april 2021

Hun sto i døra.Tja, gjorde hun nå egentlig det?

Kreativitet med maling og pensel fikk meg til å se dame og dør som ikke finnes.  I Vadsø måtte jeg se mer enn en gang da jeg oppdaget hun som hentet avisen på trappa...

I den samme byen er det også mulig å fortsette rett inn i veggen og samtidig hevde at jeg fulgte veien:


Jeg liker slike "innfall". De er minneverdige og gjør steder lett å huske. Og så er det fint med sommerminner mens jeg venter på en ny sommer😉...

Ellers: påsken er over. Jeg håper at den har vært riktig fin for dere alle og gitt rikelig anledning til ro og turer. Jeg  har vært ute, men ikke tatt et eneste bilde. Horisontalt sludd er lite egnet for fotografering. Men ro, god mat, yatzy og kortspill, besøk av datter og møte med andre innenfor dagens smittevernregler har det heldigvis blitt.

Ha en flott uke!


8 kommentarer:

 1. De to bildene er fantastiske ... den første gir god stemning, du kan gå med damen i den vakre våren vanvidd med en gang. Og det andre er deilig moro. Jeg elsker veggmalerier ... en del av "public art". Akkurat nå trenger vi det, i disse tider når alt er blokkert.
  I dag har vi også snø som faller fra den grå himmelen, men det er ingen sammenligning mot nord. Jeg har sett at du har vært våt og grå, grå, grå og kald i lang tid. Jeg sender deg en varm klem, kjære Oddi. Vi hadde en fantastisk god påske. H. vi klarte å gjøre det vakkert :-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk. Det vil komme mer public art etterhvert, jeg har sansen både for det som er artig og det som er til ettertanke. Du skal ikke bekymre deg for være her nord, vi er vante til at det at det varierer. Og det finnes klær for alt. Blir det for ille eller jeg blir for lei, så er det mulig å være inne, det går fint det også! Ha en flott uke og hils.

   Slett
 2. Så artig! Og minneverdig, som du selv skriver.
  Ser ut som du har hatt den samme rolige påsken som jeg, - lite å finne på ute når været har vært som det har vært. I dag er det den tolvte dagen jeg har fri fra jobb, så i dag blir det endelig en tur til frisørdama. Har fått skikkelig Coronasveis, som jeg desverre prøvde å gjøre noe med, "myself".... og det falt IKKE heldig ut, for å si det på den måten! Hahaha

  Ha det godt, og plutselig er det helg igjen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Påsken ble som den ble, nærmest sammenhengende fint vær ute til å være inne i. Når det gjelder Coronasveis og selvklipp, så skjønner jeg at det kan være fristende. I mine unge år, da jeg hadde langt hår, kunne jeg finne på å klippe meg selv. Sjelden vellykket, men likevel... Og på Lillestrøm, på 80 - tallet, kom jeg over et skilt utenfor en frisørsalong. Det sto det: "Selvklippet hår repareres uten kommentarer!" Slikt liker jeg!
   Ha en flott uke!

   Slett
 3. Hei igjen. Virkelig artige bilder, spesielt det første.
  Vi har jo sett værmeldingene og været hos dere denne påsken, så da er det bedre med kortspill og hygge inne.
  Vi ønsker bedre dager, og kanskje snart vår?! Klem fra Tove/fargeneforteller

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Her hos oss sier vi at vi ikke har vår, men snøsmelting. Jeg finner likevel noen vårtegn der ute, nytt innlegg kommer. Ha en flott uke!

   Slett
 4. Sånne ting er veldig morsomt! Har sett det en del i utlandet. Alltid gøy å komme over! :)

  SvarSlett
 5. Det kommer stadig mer street art her nord, og jeg synes det er både artig og tildels tankevekkende. Prøv et googlesøk på street art Vardø. Det er en forunderlig blanding av tankevekkende, trist og vakkert...

  SvarSlett