onsdag 8. april 2020

God påske!


 Noen holder litt avstand...
 ...andre betrakter hverandre...
 ...mens disse 2 har funnet hverandre - det er vår!
Egentlig skulle jeg vel lagt ut  bilder av gule, nusselig kyllinger, men det har jeg altså ikke. Derimot er det ikke måte på hvor samarbeidvillig gråhegra har blitt! Etter å ha slitt i årevis med å få bilder av den sky fuglen, er jeg nærmest "i sjokk" over synet jeg fikk forleden dag! På tur hjem fra jobb så jeg en hel flokk av sorten, og de satt faktisk i ro og lot seg fotografere. Riktignok på god avstand, så kvaliteten på bildene er ikke all verden.

Den dagen var det vær både for fugl og folk. I dag? Det snakker vi ikke om! Men jeg vet at når Widerøe innstiller turer mellom Bodø og Lofoten på grunn av været, DA er det uvær. God tur over fjorden, kjære datter, når det nå enn måtte bli. Og her er broene stengt, fergene går ikke, strømmen er borte mange plasser,  takplater får grunnkurs i flyging, i det hele tatt: det er trekkfullt der ute.

I motsetning til fuglene, så har jeg hus. Vi står nok av denne stormen også. Ta vare på dere selv i disse Koronatider. God påske!

3 kommentarer:

 1. God påske, kjære Oddi. Jeg tror i dag er en helligdag i Norge, vi ha den i morgen ... men barna er nå på ferie ... ikke flere oppgaver på PC-en, men separat utendørs. Datteren min i byen kjøpte spontant en liten hage og er nå alltid der. Veldig fine bilder kommer til oss :-)) Været her er ubeskrivelig vakkert.
  Jeg sender deg en vår-hilsen.
  PS! Bildene av de fantastiske fuglene er vakre. Tusen takk. Jeg kan tenke meg hvordan du gjorde det. Klem.

  SvarSlett
 2. Nei men noe så "gæli"!! Jeg har fulgt med på værmeldingene hos dere, men at det skulle være så fælt, skjønte jeg ikke! Huff å huff! Ja det er godt, som du sier, at dere kan være i hus.
  Jeg har ingen ting å syte over, forstår jeg, om det er sur og kald vind her.... Ikke noe trivelig å gå tur, men litt ut må jeg...

  Ha en trivelig påske videre, til deg og din datter, som forhåpentligvis har kommet!

  Klem Inger G.

  SvarSlett
 3. For noen fantastiske bilder - så gøy å kunne fange alle disse vakre fuglene med et kamera!
  Men ja - jeg har vært klar over dette fryktelige været hos dere. Polare lavtrykk er ikke noe å spøke med!
  Men når sola kommer, vet jeg hvor vakkert det blir i Vesterålen - da får jeg klump i halsen.
  Så må dere begge kose dere inne til været stilner.
  En fortsatt god påske ønskes av Tove/fargeneforteller

  SvarSlett