søndag 12. mai 2019

En grytidlig morgen stod den der...


Det har vært en travel vinter, En plass i all travelheten forsvant initiativet og kreativiteten - jeg må ha luft for å se og syn for å fotografere. I tillegg hjelper det selvfølgelig med lys😊. 
Jeg er pinlig klar over at siste innlegg på denne bloggen er med nordlysbilder, og nå er det bare dager til midnattsolen er her. Det er ikke det at jeg ikke har vært ute eller tatt bilder, men det har blitt flere turer enn bilder.

Så, en grytidlig morgen i uka som gikk, kom jeg på jobb. Klokka var vel ikke mer enn 6. Kontoret ligger på bakkeplan. Jeg er glad i det som vokser, men har stille erkjent at kaktuser er det som klarer seg best også når jeg er på ferie. Så derfor har jeg en del av dem i vinduskarmen. De står der, klarer solskinn og nøyer seg med en skvett vann i ny og ne.

Jeg så det med en gang - den lille, unseelige kaktusen, 7 - 8 cm høy, blomstret! Fantastisk vakre, hvite blomster med en utrolig detaljrikdom. Helt nydelige, rett og slett! Og jeg kjente gleden og lysten til å fotografere og dele. Det bar rett i bilen for å hente kamera, og heldigvis for det. Dagen etter hadde jeg et møte i nabokommunen, og da jeg var tilbake på jobb, var blomstene borte... 

Men jeg har vært på tur med kamera etter at "blikket våknet", bilder kommer 🙂...

3 kommentarer:

 1. Endelig - der er du tilbake!
  Så vakre blomster, men så synd at de står så kort. Bare et døgn?
  Gleder meg til å se flere innlegg. Takk for kommentar hos meg, jeg har svart på den. Jeg sender deg en e-post. Deilige, lyse og fargerike dager ønskes deg av Tove/fargeneforteller

  SvarSlett
 2. Så fint at kaktusen blomstret! En kan nesten ikke slippe blomsten av syne den korte tida den blomstrer. Vakker!
  Gleder meg til flere innlegg fra deg!

  Fortsatt fin søndag fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Jeg er veldig glad for å lese her, selv om jeg må innrømme at jeg også er bak i blogginnlegg.
  Kaktusen har en vakker blomst. Jeg kan forstille meg
  din glede når du så den. Takk for at du deler...
  OG jeg ser frem til bildene dine som kommer :-))
  SøntagsKLEM fra Viola

  SvarSlett