lørdag 15. juli 2023

Lurt trill rundt!Fuengirola.
Smothies.

Brospenn i Fuengirola.
Gibraltar - Storbritannnia med høyrekjøring, heldigvis!
The rock. Vi kjørte gondol opp og gikk ned.
Representant for Europas eneste ville apestamme.

(og for ordens skyld, det er ikke vi som har gitt dyret mat, det var nemlig forbudt!)


Mijas -vakker, liten by langt oppi fjellsida.


Jeg fylte 60 år sist januar. Hos mine 2 voksne barn (datter i Bodø og sønn i Trondheim) fikk jeg kombinert jule-, bursdags- og morsdagsgave. Det ble presisert at det var mest bursdagsgave.

Kort fortalt besto gaven av 8 små gaveposer. I den første, som ble åpnet på julaften, var det noen reiseeffekter og beskjed om når jeg skulle fly fra nærmeste flyplass til Bodø, samt når jeg skulle være i retur. Det var også noen bokstaver som skulle gi et hint, og et kodeord for hvor jeg skulle sende løsningsordet.

Posene ble åpnet på angitte datoer utover våren og forsommeren, men på avreisedatoen hadde jeg fremdeles ikke snøring på hvor jeg skulle. Det eneste jeg kjente meg sånn noenlunde sikker på, var at vi i første omgang skulle kjøre til Trondheim. Kodeordene "roadtrip" og "barteby" kunne tyde på det.

Vel, så feil kan man ta! Jeg ble hentet på flyplassen i Bodø og innkvartert på et pyntet hotellrom i sentrum, med beskjed om at min datter og jeg skulle spise frokost sammen neste dag, og at jeg måtte være klar til å dra etter frokost. Null problem! Kofferten i bilen, fronten på bilen pekte østover mot Fauske og E6, og jeg var fremdeles sikker på at det ble E6 sørover. Det varte helt til min datter brukte rundkjøringa ved Tverrlandsbrua til å snu i, og vi plutselig var på vei tilbake til Bodø... Da ble det stille i bilen, og jeg kjente at hjernen jobbet på høygir.

Vi endte opp på flyplassen, og jeg fikk ikke være med for å sjekke inn. Kofferten ble sendt, jeg ble hentet i bilen og kom meg gjennom sikkerhetskontrollen uten å få holde mitt eget boardingkort. Og plutselig dukket også min sønn opp, og jeg fikk en totalt uventet klem bakfra...

I første omgang bar det til Gardermoen. Der fikk jeg gavepose nr. 9, den inneholdt et flightnummer. Og da kunne jeg se på tavla at destinasjonen var Malaga!

Det ble en uke på solkysten, med leid leilighet i Fuengirola, leiebil og turer rundt i området, Gibraltar inkludert. Jeg må dele opp og sortere inntrykkene, men i første omgang kommer en smakebit fra en flott uke sammen med mine.

Tusen takk for laget og turen 💓!6 kommentarer:

 1. For en gave! Og for en tur dere har hatt! Og ikke minst - for noen fantastiske barn!
  Her var det mange flotte bilder. Bra at dere reiste for en stund siden, for nå er det altfor varmt i Malaga og i hele Sør-Europa. Min kusine bor i Malaga, og forrige dagen var det 41 grader der. Nå er det vel enda varmere. Kos deg også i Vesterålen! Klem fra oss begge. Hiilsen Tove/fargeneforteller

  SvarSlett
 2. En stor klem til deg kjære Oddi.
  Å så vakkert... Malaga... Andalusia. For en fantastisk overraskelse fra barna dine og med dem også.
  Så veldig fint!
  Jeg gleder meg så til bildene dine... Takk for de første av Gibralta.
  Og vet du... jeg var i Andalusia i juni 2013 - flamenco og alle høydepunktene der - og vi så også de små søte frekke apene på Gibralta.
  Det vil være fantastisk for meg å se bildene dine fra deilige ferien din.
  En glad hilsen til deg fra Viola
  Tusen takk!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med fylte 60! Og for en fantastisk presang! Herlige unger du har :)

  SvarSlett
 4. Så artig! Jeg veit ikke om jeg hadde taklet så mye spenning! Jeg er ikke flink med det uforutsigbare.... Men det ser ut som du har taklet det veldig bra. hihi.....
  Dattra og sønnen din har helt sikkert hatt det veldig morro, mens de planla alt dette, - og det ser ut som det ble vellykket.
  Snille og omtenksomme barn du har!
  Gleder meg til fortsettelsen her.

  Klem

  SvarSlett
 5. Herlighet for en presang! Du blir satt pris på, det skal være sikkert. Dette var morsomt å lese! Og fine bilder fra en uforglemmelig tur.

  Fortsatt god sommer!

  Klem

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelige kommentarer! Joda, de er flotte, disse unge menneskene - og jeg er stolt av dem. Det var jeg forøvrig fra de kom til verden - og lenge før de fant på dette! Fantastisk gave som det tok ca. et halvt år "å pakke ut"... Men jeg er ikke av de mest nysgjerrige når det kommer til slikt - de er barna mine og jeg er 100 % sikker på at de ikke vil meg noe vondt! Det ble en fantastisk tur og mange gode minner!

  SvarSlett