torsdag 15. juli 2021

Storfint besøk.


På tur inn fjorden i går kveld.
Innseilinga til havna.
Staselig!
De har kastet loss, nå går veien til Melbu.


NRK er på seilas sørover norskekysten med Statsraad Lehmkuhl. I går kveld la de til kai her på Myre. Som seg hør og bør ble de møtt av båter og folk i fjæra og på kaier. Vi fikk god anledning til å ta ei fantastisk flott skute i nærmere øyesyn.

Og NRKs proffe produksjon gir mennesker landet rundt anledning til å følge med og kanskje oppdage nye steder langs vår langstrakte kyst. 

Jeg har et lite ønske til NRK. Kan dere være så snille å sende et par mennesker og et kamera hit hvert eneste år fra 15. mai til 15. september? For det slår ikke feil: dere kommer med godvær! Nå har dere dratt, og jeg skal ut og sikre sommerblomster, lykter og hagemøblene mot vind og vær! 

God tur videre!

3 kommentarer:

 1. Så morro, - jeg har ikke "fulgt med" på dette, men fikk tilfeldigvis sett litt av akkurat dette. Såg når de passerte Nyksund og når de var på veg inn til Myre, - og da tenkte jeg på deg!! Så artig at du var der og fikk se!
  De kommer forbi her hvor jeg bor også, men det nærmeste blir visst Langøy (24 juli)... ser ut som de skal gå den ytre leia forbi Gossen, hvor ilandføringsanlegget til Ormen Lange ligger, og da får ikke vi sett skuta.
  Hurtigruta passerer på innersiden.
  Flott skute dette!!

  Klem fra storm og regn her på nordvestlandet også.

  SvarSlett
 2. Gjett om vi fulgte med! og helt utrolig hvor heldige dere var med været. Vi var litt misfornøyde med fotograferingen mot Nyksund. Det kunne vært bedre. Vi så nesten bare noen husvegger, og der som det er så fint.
  Men så herlig det ble mot Myre, med det flotte været, båter og masse mennesker! Jeg drømte meg tilbake.
  Så fine bilder du har tatt, de kan du hente frem senere. Håper dere får mange fine dager videre i sommer. Det er nesten ille å si det, men her er det for varmt for meg. Men kveldene ute er flotte.
  Alt godt ønskes deg og dine av oss begge. Klem fra Tove/fargeneforteller

  SvarSlett
 3. Fantastisk :-) For en flott begivenhet... deilig :-)) Fantastisk at du kunne se det. Takk for bildene, kjære Oddi, og lenken. Nå og da er jeg innom nrk.
  Ha en lykkelig tid ... Jeg ønsker deg lykke til med været på turen.
  Varm klem Viola

  SvarSlett