mandag 5. juli 2021

Natt på Nyken.
Nyken, ved Nyksund, natt til sist søndag. Etter forslag fra min datter tok vi turen opp til en topp ingen av oss hadde vært på tidligere. Det er ikke lange turen, veldig greit å gå på gode stier - og belønningen: midnattsol og nydelig utsikt.

Lørdag var en sommerdag, søndag ble en sommerdag, men da vi kom hjem om natta, var det + 3 grader ute 😀. Man kan la seg forundre av mindre!

Takk for turen!

4 kommentarer:

 1. Wat een fantastische foto's en wat woon jij op heerlijke plek dat je daar kan komen tijdens wandeling.kijk werkelijk mijn ogen uit!

  Middernachtzon die niet onder gaat.......

  Lieve groet,Ger

  SvarSlett
 2. Deilig :-)) så fint... herlige bilder fra en fantastisk tur med datter din. Og din nydelige genser var med.
  Glede.
  Takk for at du viste Oddi. Jeg vil se flere ganger :-)
  Masse hilsene. God sommer i Versterålen og hvor enn du går. Klem fra oss.

  SvarSlett
 3. Jeg er enig med Barwitzki - vi vil også se flere bilder.
  Jeg skulle så gjerne vært med på den turen - det er så utrolig vakkert med midnattsol over den fantastiske naturen. De bildene jeg viser er også av flott natur, men de blir mindre fargerike ettersom vi hadde regn. Og selvsagt ingen midnattsol! Utrolig som temperaturen forandret seg. Været er blitt enda vanskeligere å spå! Hilsen til deg og din datter fra oss begge. Vi ønsker dere mange gode og fargesprakende dager. Klem fra oss. Hilsen Tove/fargeneforteller.

  SvarSlett
 4. Så artig å se!
  Og tenk å finne på noe slikt når kvelden kommer.... Hadde nok måttet hatt meg en lang "middagslur" på forhånd, tror jeg.
  Nydelige bilder av flott natur!
  Ja det ser ut som det blir tur nordover i år igjen. Vi planlegger lite, "tar det som det kommer" , starter nordover den 1.august og så lar vi tilfeldighetene råde. Men vi har snakket om Vesterålen....og Lofoten. Jeg har fortsatt mobilnr.ditt - hvis det er det samme som før. Starter p 4 og slutter på 9 ?
  Skal ha deg i bakhodet, - hadde vært veldig kjekt å møttes.
  Fortsatt god sommer!

  SvarSlett