tirsdag 11. mai 2021

Detaljer fra Hellas.Jeg fikk "et akutt anfall av reiselyst". Kanskje skyldes det behov for varme? Eller, mer sannsynlig, følelsen av å ha vært hjemme veldig lenge.

Det dukker opp mange dører, vinduer, sykler og mopeder når jeg ser gjennom bildene mine. Disse motivene har fulgt meg gjennom mange år. Noen bilder er tatt på grunn av fargene, noen på grunn av skjønnheten i det slitte, andre fordi de viser spor etter mennesker i det som ellers kan fremstå som øde. Å finne det "perfekte, polerte" er ikke vanskelig, men det er mer sjarmerende med det som viser spor av levd liv.

Værsågod, et utvalg av feriebilder fra sommeren 2019. Kanskje er det flere som finner glede i samme underlige motiver som jeg gjør?

6 kommentarer:

 1. Mange eksotiske bilder med fine former og farger. Murhus. Bildene oser varme. Ja, nå begynner vi å få utferdstrang. Vi får nyte våren her hjemme så lenge :)

  SvarSlett
 2. Så kjekt å se, - typiske smug, små bakgater med vinduslemmer o.l. som er så hærlig å se. Ja du sier noe om reiselysten... Den er ikke til å holde ut, noen ganger! Nå er alle flygninger til Larnaca kansellert for hele juni også, - så de som hadde tenkt å reise tidlig i sommer må bare vente. Men men, nå blir det snart sommer her i landet, så vi får farte rundt her!
  Ønsker deg fine (fri)- dager framover nå!

  Klem

  SvarSlett
 3. Som du ser av de to kommentarene over, er det flere enn deg som har reiselyst. Jeg synes også det er fint å reise, og det du viser på bildene er noe av det også jeg liker å se. Kjenne atmosfæren og lure på hvordan det er å bo i slike områder.
  Og når det har vært så mye kaldt og vått vær over hele landet, blir ønsket om å reise til varmere strøk sterkere. Men i går hadde vi en god dag i Oslo med ca. 20 grader, etter pøsregn. Da tok vi en tur rundt Østensjøvannet og så på alle fuglene der. Det blir nok noen bilder derfra etter hvert på min blogg. Utrolig mange svaner bl.a. Håper også dere får mer varme snart. En god helg ønskes av oss begge. Hilsen Tove/fargeneforteller

  SvarSlett
 4. Å ja, det er så godt å se dine fine bildene, kjære Oddi. Tusen takk.
  Vi ser også på feriebildene våre fra de siste årene og drømmer om videre turer.
  Jeg håper dere får litt godt vær i morgen ... Jeg ønsker dere alle mye moro på nasjonaldagsfeiringen. (Vi veksler mellom sol og regn ... paraplyen er obligatorisk for å være ute... god for naturen... alt vokser :-))
  Jeg gleder meg til å se mange rapporter på internett og i bloggen.
  Stor klem Viola

  SvarSlett
 5. Koselige bilder som vekker mange minner! Har vært mye i Hellas, og bildene er absolutt representative.

  Riktig god 17.mai! Her blir det tur i skogen med flagg i sekken!

  Klem

  SvarSlett
 6. Fantastich om weer eens een blogpost tegen te komen met blogger die Griekenland een warm hart toe dragen.
  Ook ik maak in corona tijd met alle beperkingen regelmatig een foto reis met mooie herinneringen uit CRETE.
  Te vinden op mijn blog.

  Met vriendelijke groet,Ger

  SvarSlett