torsdag 26. juli 2018

Sommer i nord.


Status tidlig sommer, regn, stige og stillas.
 Etterhvert kom godværet og liften - og da var det mye som ble enklere her på gården!

 Roser og akeleier - sommer.
 Sommeren er kort. Hagemøbler? Vi setter oss på sparken!
 Advarsel i juli 😂! Sjarm; Naustvika i Nyksund.
 Utsikt fra Klo mot Andøya.
 Gisløyskaga.
 Havørna på utsiktpost.


  Meløya en sommerdag - Naustvikafestivalen.
 Møysalen har fått teppe på.


Sommeren 2018 er satt av til maling av hus. Ikke en favorittaktivitet, men likevel nødvendig. Har ikke lagt andre planer enn nettopp dette + at det kommer innom feriegjester. Noen turer i nærområdet blir det nok, men det tas etter vær og forhold.

Sommeren startet med mye vått vær, dermed en litt treg start på maleprosjektet. Men så ordnet det seg værmessig, og med god hjelp av venner og famillie som både har lånt ut  arbeidsvillige hender og egnet utstyr (les:lift), kom malinga på veggene. Nå er det bare litt småpusk igjen, så er prosjektet fullført. Og glad er jeg 😊! Nå krysser jeg fingrene for flere dager med sol og sommer, slik at det også blir en del late dager her i nord.

3 kommentarer:

 1. Hei igjen, og tusen takk for invitasjon, - om jeg får det til! 😁 Det hadde jo vært veldig trivelig!
  Jeg driver også med husmaling, men det går fryktelig tregt med meg.... Et par av døtrene mine og et barnebarn har vært behjelpelig, men det er så mye «pirkarbeid» med utbygget, så det har gått seint..... Heldig du som er ferdig! 👍🏻
  Ja turen nærmer seg, vi reiser hjemmefra mandag 6 aug, - skal kjøre hele veien nordover, så det vil ta litt tid.... Og vi skal ta det som en tur og bruke den tiden det tar. Den damen jeg skal reise sammen med ble født på Stokmarknes sykehus, og bodde de første leveårene sine i / på Hennes. Hun har et søskenbarn som bor i Sigerfjord, og han og kona vil ta i mot oss. Der skal vi visst få låne ei rorbu også..... Spennende dette! 😁 Jeg sender deg en mail om jeg får til å treffe deg, så snakkes vi kanskje.... 😃 Fortsatt god sommer, - så koselig å se bildene dine, med både humor og natur! 😆

  SvarSlett
 2. Huset ble kjempefint! Og vakre bilder som vanlig.
  Men er det ikke i Nyksund Monsen gikk tur i går? Eller husker jeg feil?
  En fortsatt god sommer ønskes av Tove

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig tilbakemelding på min blogg.
   Da husket jeg riktig. Tenk å bo i et så vakkert område. Tror jeg flytter til Nyksund! For en tur de har gått der du bor!
   God helg ønskes av Tove

   Slett