søndag 25. desember 2011

"Hvit jul"...

Jeg nevnte visst at det var lite hvit jul å spore her på yttersida... Vel, i går ettermiddag, rett før jula ble ringt inn, gjorde naturen selv et lite forsøk på å ordne opp i akkurat det... Nå venter vi på Cato, som sikkert vil sørge for at det lille, hvite forsvinner. Jaja, langsomt er det ikke!
Ellers går julelivet sin vante gang, både i huset og i nissebyen. Noen sover, noen ruller og noen synger, noen sleper juletre og noen leverer pakker - juleliv på sitt beste.
Og i går dukket nissen (eller noe lignende) opp på verandaen. Med nesen (som han forøvrig klaget på lignet på Michael Jackson sin) klistret mot kjøkkenvinduet, forårsaket han både hyyyl (min datter) og latter (meg)! Han var attpåtil så frekk at han, på frisk nordnorsk, lurte på "kor i hel... grøten var"??? Men da vi kunne tilby grøt, klaget han over at han var så mett. For en type ;-)
Nyt julefreden, folkens. Her tenner vi lys, venter på været og trøster oss med at taket er tett!

2 kommentarer:

 1. For en nisse, - med giftmerke på lua! :D Blinkskudd at du fikk tatt bilde av han (eller henne). Enig i at nesen ligner på MJs.
  Det kom ikke nisse til oss, men vi både så og hørte noen utenfor andre hus.

  Når det gjelder han Cato, ønsker jeg ikke at han kommer verken til oss eller den ene eller den andre flyplassen de nærmeste dagene.

  Fortsatt god julehelg!

  SvarSlett
 2. Ja en har ikke mere morro enn en lager selv,...eller andre lager til en! Hehe....morro med nissen, - bare den ikke skremmer noen....
  Snøen forsvant vel igjen, kansje?
  Her har vi hatt besøk av en aggressiv Dagmar, som laget mye ugreie for både den ene og den andre! Men jeg skal ikke klage, - den lille hytta nede ved sjøen står akkurat på samme plass som før, selv om både levegger, hønsehus og masse annet fløy gjennom lufta! ...og ikke minst hagemøbler av det lette slaget....hehehe
  Jaja, nå starter vi på et nytt år, med nye utfordringer og muligheter!

  Ønsker deg og dine et godt nytt år!

  Nyttårsklem Inger Grethe

  PS: De tykke og gode gryteklutene er fremme igjen i år også!

  SvarSlett