lørdag 18. september 2021

Sommeren 2021 - tilbakeblikk.Her på yttersida av Vesterålen bør  "sommeren" 2021 glemmes så raskt som mulig - det ble rett og slett ingen sommer. Noen enkeltdager med sol, men i all hovedsak tåke og regn uke etter uke. Man kan bli deprimert av mindre!

Jeg hadde ikke lagt all verdens med planer for denne sommeren, men var helt sikker på at jeg ville holde meg i Norge, samt at jeg mest sannsynlig skulle en tur til Østlandet. Så kom det en invitasjon til bilferie, og det til flere områder jeg ikke har besøkt tidligere. Klart jeg ble med!

Det sies at vi har så flotte fjell her i Vesterålen og Lofoten. Vel, møtet med Møre og Romsdal - Trollveggen og Trollstigen  viser at det finnes flotte fjell flere steder i Norge. Man blir liten i møtet med slike omgivelser! 


6 kommentarer:

 1. Juhuuu, jeg vet også ... ja, vakkert... ja, deilig.
  Det er så vakkert, Norge er et drømmeland.
  Klem fra meg. Jeg ønsker deg en fin, fin helg, Oddi.

  SvarSlett
 2. Trollstigen har jeg kjørt mange ganger både som barn og voksen. I barndommen kjørte vi hver sommer opp Gudbrandsdalen og ned Romsdalen for å besøke slekt. Vi så alltid på Romsdalshornet og TRollveggen og så kjørte vi Trollstigen. Senere er det blitt mange turer i det flotte, sterke og ville landskapet.

  SvarSlett
 3. Herlige bilder! Vi kjørte jo også Trollstigen i juni, og videre i Møre og Romsdal. Når vi har opplevd denne naturen, glemmer vi det aldri - ei heller Vesterålen, som jeg forelsket meg i for et par år siden.
  Men været i Vesterålen har vært helt håpløst i år, vi var så heldige da vi var der. Og dere var heldige da NRK-skuta var på besøk. Nå har det vært litt sol, men det ser litt dårlig ut videre. Kos dere inne!
  Det kommer kanskje flere bilder etter hvert?
  Alt godt ønskes av oss begge. Hilsen Tove/fargeneforteller

  SvarSlett
 4. Så morro at du har vært så nære mine hjemtrakter! 😁 Jeg aner ikke om jeg får til å kommentere fra denne plattformen, men jeg prøver!

  SvarSlett
 5. Her har vi hatt en kjempefin sommer og høst, men alle er dessverre ikke like heldige. Veldig greit å ha følt på sol og varme før vinteren setter inn. Her er det litt kjølig i dag, men hadde bortimot 20 plussgrader her forleden. Ser dere har vært i Romsdalen. Mektige fjell der, og så liker jeg et besøk på Rauma ullvarefabrikk på Veblungsnes. Vi får tenke på at det er kjekt å ta fram ullklærne fra skapet også.

  Riktig god helg fra Ingunn

  SvarSlett