søndag 6. oktober 2019

Høst.

Nysnø på fjellene, blikkstille morgenstunder med klar luft og minusgrader, fantastiske farger. Ennå henger en del  løv på trærne, men nå skal det ikke rare vindpustet til før grenene står nakne.

Trost gjør sitt beste for å renske rognene rundt huset for bær, og jeg håper at de lar noe være igjen til flokkene med sidensvans som pleier å komme på besøk nå på høsten. 
Det går mot vinter, og dagene er merkbart kortere. Jeg er så glad for at vi ikke skal stille klokken tilbake til vintertid før siste helga i oktober. De årene vi gjorde den operasjonen i september, ble det bråmørkt her nord! I slutten av oktober er det så mørkt uansett at det spiller mindre rolle. Når sant skal sier, stemmer jeg for sommertid året rundt; både for lyset og for å slippe å våkne kl. 4 en søndagsmorgen i slutten av oktober!2 kommentarer:

 1. Nok en gang vakre bilder fra deg i Vesterålen. Vakre farger og vannet ligger som et speil!
  Jeg er enig med deg når det gjelder sommertid/stille klokka. La det være! Kos deg med fargene så lenge de er der! Hilsen oss begge.
  Tove/fargeneforteller

  SvarSlett
 2. Vakkert å se bildene dine. Tusen takk.
  Denne helgen her hos oss var utrolig. Det var 27. grader og alle mennesker i toppform... mye moro. Jeg var i byen på grunn av markedet (stoffet) med venninne og senere møtte jeg sønnen. Fint.
  Hilsener til deg. Ha fin nye uke.

  SvarSlett