søndag 14. oktober 2012

I ørnas rike.
Eller: vi vandrer med freidig mot! Men dette ble nok årets siste tur i høyden, for nå begynner det sånn smått å fryse på - og det er ikke alle plasser at det frister å gli! I tillegg blir det jo bråmørkt stadig tidligere, og gangsyn er også er fordel når man ferdes til fjells.
Vi hadde selskap av ei nysgjerrig ørn som seilte rundt over oss, dessverre var det det minste kameraet som var pakket i lommen i dag, og det klarer ikke å yte den majestetisk fuglen full rettferdighet.

5 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg lurer på: Ville du være med på trekningen, eller er det nok med dine fager fredløs?

  SvarSlett
 2. Kjemepfint uansett. Ikke alltid like greit å dra på et stort kamera.

  SvarSlett
 3. Vakre bilder av en vakker natur! Heldig du var som fikk se ørna!

  Ha ei flott ny uke!

  SvarSlett
 4. Hei hei!
  Takk for besøket :) Ja skal få på vinterdekkene nå, bruker ikke bilen så mye og ville aldri kjørt med den hvis det la seg sne her nede på gaten. Vi bor helt nede ved sjøen så det legger seg nok ikke på veien enda, men man vet jo aldri.

  Det gamle huset ligger på veien ut mot Grense Jakobselv. Det kom en gammel mann springende ned fra andre siden av veien, og viftet med armene og ropte raus raus til oss da vi skulle stoppe å ta bilde av det. Vi trodde han trengte hjelp, at noe var skjedd, men neida, han jaget oss bort og fortsatte å vifte og rope til oss ;) Jeg holder dere ikke med gratise motiver, ropte han til slutt hehehe. Jeg åpnet bare vinduet og tok bilder fra andre siden så han ikke så det, før vi kjørte videre. Det var historien jeg snakket om hehehe Han var nok ikke helt stabil den mannen, så ikke sånn ut, så vi kjørte fort derfra :)

  God helg til deg, klem :)

  SvarSlett
 5. Ja det ble en komisk historie, jeg tror han trudde vi var tyske bobilturister :)) Men vi snakket jo til han, men han var ikke lydhør i det hele tatt, helt kobla ut i toppen virket det som... Vi trodde faktisk han skulle begynne å steine bilen, så vi fikk farta opp etterhvert.

  Det ligger på veien ut mot GJ, men nok mere i begynnelsen. Du må nok ta deg en tur nordover igjen :)

  God søndagskveld :)

  SvarSlett