lørdag 5. august 2017

Tilbake i bedårende Bratislava.
 Noen som har snublet?


 Kveldsstemning. Barokkhage under rekonstruksjon

 Vakkert på sin egen måte!
 På grensen mellom Slovakia og Østerrike - sykkeltur 😊5 år siden sist, men i år kom anledningen til å vende tilbake til Bratislava. En flott by med en helt bedårende gamleby. Jeg er av dem som alltid oppsøker de gamle bydelene når jeg reiser, for det er der den autentiske byen er. Ny bydeler med sin kjøpesentre ser bortimot like ut uansett hvor man kommer. 
Men først og fremst er Bratislava for meg gode venner, mennesker jeg trives sammen med. I sommer har jeg også funnet nye, flotte venner i en annen by, et annet land - det kommer eget innlegg om ikke så lenge. Til alle som har tatt meg imot, tusen takk. Dere er med på å skape gode minner!
Og for dere som ikke har vært i Bratislava ennå: et besøk anbefales 😃!

2 kommentarer:

 1. Herlige bilder... deilige tur du har hatt.
  Dessverre jeg er bare til Wien syklet fra tyske grensen Passau. Fra Wien til Bratislava er det bare 80 km. Jeg er glad for dine vakre bilder av Bratislava for å se. Tusen takk.
  Og tusen takk for sist. Det var så flott at vi møttes for første gang. En veldig fin tid. I alle fall bør Bratislava på ønskeliste :-))
  Klem - god helg - slappe av

  SvarSlett
 2. Tusen takk for flotte bilder og beskrivelser!
  Dette øker reiselysten hos meg igjen, - enda jeg nå hadde tengt å bruke noen av "kronene" mine til litt oppussing og påbygging av huset mitt... Jaja. Vi får se.
  Gleder meg allerede til neste innlegg fra deg!

  Klem Inger G.

  SvarSlett