mandag 9. august 2010

Tillit.


Farende folk trenger plass å overnatte. Og enkelte ganger frister det ikke å slå opp telt bare for en enkel natt og noen timer høyst påkrevd søvn. Da vi var på vei nordover, og var kommet godt inn i vårt nabofylke i sør, begynte jakten på et egnet overnattingssted. Det var lørdagskveld, det begynte å bli seint, og teltliv fristet ikke.


Alt ordnet seg, vi fant Bunesset camping. Noen hytter, et lite servisehus, ingen resepsjon... Men, på et oppslag kunne vi lese at vi var velkomne og at dersom nøkkelen sto i hyttedøra, så var hytta ledig. Eieren ville komme innom senere for betaling! For en tillit til sine medmennesker! Kloss i E6, mange farende folk. Vi kom sent og skulle dra tidlig, og jeg tenkte at kommer de ikke, så får vi legge igjen en lapp med alle nødvendige opplysninger, slik at vi kunne få overført pengene. Heldigvis kom mannen innom, sen lørdagskveld til tross. Og han var helt klar på følgende: "Folk flest er greie!"

8 kommentarer:

 1. Herlig at det kan være slik. Håper virkelig folk gjør seg tilliten verdig.

  SvarSlett
 2. Heisann!
  I fjor var vi skikkelige campingtuirister, men i år har vi for det meste vært hjemme. Det er godt endeligvå fiunne et sted for natta som er tørt og varmt når det regner. Vi lånte ei lita campingvogn av svigerforelderene mine av den grunn. Hadde sverga på at aldri skulle det henge noe etter bilen vår, men måtte bite i det sure eple. Turen ble helt topp- takket være tett tak over hodet.
  Norge er verdens herligste ferieland om sommeren ;:OD)

  SvarSlett
 3. Vi traff på samme type camping i Korgen. Nøklene hang på utsiden, og ved tidlig avreise kunne man legge pengene i en konvolutt. Fullstendig selvbetjent utenom åpningstid. Hytta var flott og meget ren.
  Ellers er det litt for enhver smak til utleie. Vi bodde i en gammel kårstue sør om Røros. Den var over 200 år gammel. Torv på taket, knirk i gulvene og mange gamle spennende ting i rommene, og til og med 2 verandaer, 2 soverom, stue, kjøkken og bad. Ca. 700 kroner døgnet. Veldig fin og koselig. E.

  SvarSlett
 4. Vi er jo stort sett ærlig-landet. Utlendinger kaller oss naive, noen av dem...
  Jeg liker bloggen din!!
  Takk for at du la igjen en koselig kommentar hos meg, så jeg kunne finne deg!

  SvarSlett
 5. Så stilig at det fremdeles finnes steder som stoler på folk.....håper ingen ødelegger den tilliten. Så fin blogg du har, lykke til videre med bloggingen. Ønsker deg en fin uke :0)

  SvarSlett
 6. Velkommen til dere nye inne her, og takk for koselige kommentarer.

  SvarSlett
 7. Heisann!

  Bare en liten replikk, reinfann er veldig god til å farve garn med ;:OD)

  SvarSlett
 8. Hei,
  I stopped 4 times in Bunesset camping till now and always found a free cabin. This year we slept in the same cabin as it is in your photo :) I like this place also because of their special system of reception :)
  Vesna

  SvarSlett