lørdag 7. august 2010

Mor og datter "på byen".


Husets sønn var heldigvis også med,
slik at hele vår lille familie
kunne storkose oss på
Sommerslagere på Gjøvik.
En kjempeflott kveld!
Alle som er i Mjøsområdet om sommeren, anbefales på det varmeste å legge en tur til Gjøvik gård. Vi har vært der før, og kommer garantert tilbake. Nå i sommer var det tredje gangen vi fikk med oss dette sommershowet.
Det var noen som sa til meg at hadde man gjort noe tre ganger, så var det nærmest som en tradisjon å regne. Vel, det er litt tungvint med tradisjoner som ligger drøye 130 mil hjemmefra, men pytt...


Mens vi satt der, kom jeg til å se på føttene til min datter og meg selv. Og plutselig gikk det opp for meg at det ikke lengre er jeg som går i lekre, høye sko. Jeg er blitt en generasjon eldre, og velger lave sandaler. Den unge damen, derimot... hun kler seg slik jeg kan minnes at jeg selv gjorde en gang i tiden. Jaja, det er vel slik som det skal være?

2 kommentarer:

  1. Hæææææ, har dere vært på Gjøvik??? Dit er det bare tre mil for meg, men har jeg vært på sommerslagere? neeeeiiiiiiii........ Blir det en neste gang, så hadde det vært koselig med et kafebesøk da :)

    SvarSlett
  2. Som sagt, Sommerslagere anbefales! Ellers bøttet det ned da vi kjørte fra Lommedalen. Hadde tenkt å bruke noe mere tid på Toten, men, men... Enig; kafebesøk kan vi snakkes om neste gang vi er på dine trakter :-)

    SvarSlett