søndag 8. februar 2015

Han Ole kom på besøk...... og han var aldri så lite sint! Vel, ekstremværet Ole hadde nok rast fra seg det verste før han feiet over bygda her.  Vi gjorde som vi var blitt bedt om, sikret det vi hadde utendørs og holdt oss inne. I dag var det tid for å ta seg en runde rundt og se hvordan det sto til i nærområdet. Det var tid for opprydding, og noen hadde ikke fjernet gårsdagens kreative sikring av dukkehytta på plenen.  Andre var på jobb og sørget for at bygda skal få lysstolper igjen.  Det finnes også dem som har fått hjelp til innhenting av brensel...det er alt lagt ned, nå gjenstår det bare å få det kappet i passe størrelse og stablet. Og noen har litt større ryddejobber som venter...
Jeg har opplevd verre vær her jeg bor, men et googlesøk på Ole + Vesterålen (eller Lofoten eller Nordland for den slags del) sier meg at det er mange som har hatt det verre enn oss. Så lenge det ikke går liv, og så lenge som hus og arbeidsplasser står - så sier vi at vi sto han av denne gangen også.

1 kommentar:

  1. Amazing blog and very interesting stuff you got here! I definitely learned a lot from reading through some of your earlier posts as well and decided to drop a comment on this one!

    SvarSlett