søndag 27. mars 2011

Det er Norge i rødt, HVITT og blått!Kunne ikke dy meg, selv om overskrifta kanskje burde vært spart til en dertil egnet dag i mai? Og så beklager jeg "kalddusjen" etter sommerminnet! Her handler det om å se fremover, før jeg hiver meg over spaden for å grave frem trappa ute, slik at folk kommer seg til gårds på et vettugt vis.

4 kommentarer:

 1. Fine bilder! Skal tru hvor det øverste er fra ...
  Slipsteinen på det nederste bildet vekker minner fra år med høyonn. :-)

  Takk for herlig historie om Ludvik på venstre pekefinger! Det var til god hjelp, kan jeg tenke meg; både for å holde riktig side av veien og for å gå sammen med en venn.
  Det røde krysset på mitt bilde har jeg ikke noen forklaring på. Jeg spurte ikke.

  Å hekle oldemorlapper er artig! Du har vel restegarn slik som oss andre? Jeg må vel snart finne fram de lappene jeg har laget og som venter på å bli satt sammen. Nå har jeg jo lært meg hvordan jeg skal hekle dem sammen :-D

  SvarSlett
 2. Herlige bilder. Flott sett altså. Det er vel Norge i rødt, hvitt og blått hele året, ikke bare i mai :) Det så vi jo under VM i Kollen.

  SvarSlett
 3. Fremdeles mange flotte bilder her!!!

  Oldemorruter er lekkert og smart. En rute hekles i en fei. Morsommere enn å hekle bølgemønster frem og tilbake uten å se framgang...

  SvarSlett
 4. Takk for fine tilbakemeldinger. BirtH, det øverste bildet er tatt i Eventyrkommunen..., på vei opp til det som kanskje er Skulpturlandskap Nordlands mest besøkte skulptur ;-)

  SvarSlett