lørdag 31. august 2019

Fjelltur i august.
Min søster og jeg tok oss en ettermiddagstur opp til Eldtinden. Turen er ikke så lang, men enkelte strekk er noe bratte. Jeg har lært om meg selv at viljen er viktigere en kondisen dersom jeg skal til topps! Noe tungpustet og svett i oppoverbakkene, men utsikten er vel verdt det. 

Nedover gikk det som en drøm, og jeg fantes ikke støl dagen etter. Akkurat det er jeg veldig fornøyd med, for det har ikke blitt så mange fjellturer denne sommeren.

3 kommentarer:

 1. Å ja. Jeg elsker det. Fjelltur.
  Stor tur, Oddi. Fantastisk at du hadde en så fin tur. Takk for vakre bildene. Jeg ser med stor glede.
  Jeg er tilbake fra tur til Riesengebirge, for i dag er det søndag av valg her hos... men jeg er fremdeles på fjellet :-))
  Klem fra Viola

  SvarSlett
 2. Fabelaktig fin utsikt! Det er noe som heter at det er i motbakke det går oppover. Vel verdt oppoverbakkene dette vakre skuet! Her ved Hardangervidda er det forholdsvis flatt, og utsikten er gjerne blåne bak blåne. Fint det også! Dårlig med fjellturer på meg i år også, men da har det vært andre opplevelser å glede seg over,

  Ønsker deg ei fin uke!

  Klem

  SvarSlett
 3. Jeg sier det hver gang du legger ut bilder fra turene dine - jeg ville gjerne vært med. Utrolig vakkert! Og jeg har jo opplevd det bratte sammen med deg, og det gikk jo greit. Men jeg var faktisk litt redd for nedoverturen, men det gikk jo også bra. Men utsikten er jo premien. Det kan ikke være vakrere!!!!
  Tusen takk for din lange og innholdsrike kommentar hos meg. Setter stor pris på det du forteller. Jeg har svart deg. Skulle vært et innlegg tidligere, men det voldsomme uværet i Oslo ødela mitt modem. Det er det voldsomste lyn og torden været jeg har opplevd i flere timer natt til torsdag i forrige uke.
  Jeg ønsker deg mange fine og fargerike dager og flotte fjellturer før vinteren setter inn.
  Beste hilsener fra oss begge. Tove

  SvarSlett