Gled dere, alle som er glade i matretter laget med tørrfisk som ingrediens. Etter skreifisket sist vinter er nå hjellene fulle av deilige råvarer - bare se! Mellom fjell og fjord henger de til tørk; vind, sol, sjø og salt i lufta bidrar til fantastisk smak. Jeg vet at mange gleder seg😋.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Så spennande godsaker på hjellane.
SvarSlettEg har ikkje erfaring med bruk av tørrfisk til matrettar.
Men, som snadder derimot har eg ete mykje.
Takk for at du stakk innom meg, hyggeleg å få nye bekjentskap. Eg legg meg til som følger så får eg sjå meir til den fine bloggen din.
Helsing Anne-Mari
Spennende bilder. Jeg ønsker å se i opprinnelig.
SvarSlettJeg kan tenker meg det er mye glede i den landsbyen etter så mye arbeid. Hvor lenge fisken til tørk?
På vestkysten jeg så tørket fisk, men jeg ikke kjøpte, fordi jeg ikke vet hvordan du koker det.
Ønsker det god mat mår du er klar du fisken.
Klem fra Viola
Ønsker deg god mat når du er klar du fisken...
SvarSlettjeg tror at ordene er riktig... så :-)))
Vårklem
Mmmm her blir det saker! Tja, plukkfisk og Bacalao er vel noen av rettene som blir laget av denne... Jeg liker begge deler, men er ingen ekspert på å lage det.
SvarSlettSåg trivelig ut med alle disse hjellene!
Ønsker deg en fin mai måned. med masse fint vær!!
Klem Inger G.