søndag 27. oktober 2013

Detaljer fra Tallinn.Jeg kan være "en hund etter" detaljer" - en lite blad, et skilt, noen ord på en vegg kan for meg være like representative for en by som de store bygningene og torgene. Noen steder er det lukten; ikke fordi det lukter godt eller ille, det bare lukter "akkurat det stedet". Andre steder har de skilt, eller takrenner for den slags del, som jeg aldri har sett maken til. 
I sentrum av Tallinn er det strikketøy, lin, keramikk og rav i mengder.  I tillegg er katter et yndet motiv, jeg tror aldri jeg har sett så mange kattebilder før. Naboskapet med Finland er både hørbart og synlig. Men, først og fremst - gamlebyen er vakker!

3 kommentarer:

 1. Du var i Tallinn - så fint. Ja det jeg vil se veldig gjerne også en gang. Jeg har i blogg Wroclaw, der var jeg første ganger - det jeg glemte å skrive. Jeg er trøtt i kveld - jeg kommer i morgen å se dine deilig bilder med ro. Hjertelige hilsen fra Viola... og tusen takk for bilder din.

  SvarSlett
 2. Det er så herlig med sånne detaljer :D Nydelige bilder og godt observert.

  SvarSlett
 3. Tusen takk for kommentarene!
  Artig å se bildene dine, ... etter dine reiser! Tallinn er absolutt en plass jeg kunne tengt meg å besøke! ....har så mange planer, men tiden strekker ikke alltid til... "Men når jeg blir pensjonist", ....daaaa! hahaha... jaja, greit å ha planene i orden, - men det er vel ingen som har det så travelt som de!!

  Ønsker deg en fortsatt trivelig uke!

  Inger G.

  SvarSlett