søndag 31. mars 2013

Kjære mine venner...









... alle dere som ønsket dere snø til påske, både for å kunne gå på ski og kjøre snøscooter.  Kan dere være så snille å stoppe fastordren for levering NÅ, før noen tørner loddrett??! Ellers: takk til ungdommene som forbarmer seg over verandaene - for blir det mildvær nå, så er kaoset fullkomment! 
(Psst: dette er kun en statusrapport, ikke klaging...) 

torsdag 28. mars 2013

God påske!







Når det ser slik ut utendørs, får vi gjøre det beste av livet inne. God påske!

søndag 24. mars 2013

Læver =







mildvær. I dag var det mildt, himmelen var rosa, fjorden var full av "snyelinga" (les: snøbyger), fuglene nøt maten sin, trærne sto i knopp og jeg var stum av beundring over planten som har overlevd hele vinteren på trappa mi. Men: innest inne og helt sant - jeg kan IKKE fordra marssnø (den er nesten like ille som aprilsnø!)
Sånn: nå har jeg klaget ferdig!

søndag 3. mars 2013

"Nei Fisken i Vandet, den er våres Brød"






- som Petter Dass skrev. Italienerne sist sommer sa "Bacalao!!!", og det med trykk på alle bokstavene, da de skjønte at vi kom fra Norge.  I går leste jeg at prisen på torsktunger har passert prisen på biff.  Det går mot slutten av en fantastisk sesong, nå gjør sol og vind sitt til at fisk på hersje og hjell tørker, og at vi kan nyte tørrfisk i naturlig og bearbeidet form senere.