onsdag 27. juli 2011

Kontraster.





I går var det grått, det landskapet jeg vandret i. Kontrasten til sist jeg vandret i samme landskap er åpenbar.
De siste døgnene har vært kontrastfylte - fra sjokk, vantro og sorg til vakre markeringer etter alt det grufulle som rammet oss. Varme tanker til alle som er direkte berørt...

onsdag 20. juli 2011

Ser du henne?


En av 2 identiske skulpturer i Skulpturlandskap Nordland. Disse er plassert i vår kommune. Et spennende prosjekt, vel verdt å se. Til glede for de fleste, til ergrelse for noen, men slik er det vel ofte?

lørdag 16. juli 2011

Sist natt, da det var på sitt mørkeste...






Da var det både sol og måne hos oss. Nesten litt vemodig når månen viser sitt runde ansikt midt i sommernatta, og minner oss på at den er klar til å ta over midnattssolens rike. På vår lille vandring traff vi også noen menneskekjære, små skapninger som vekslet på å bade, vagge og kvekke, mens de nysgjerrig lurte på hva vi gjorde på deres badeplass.
God helg, folkens!

tirsdag 12. juli 2011

Noen har ryddet 2...


... og NÅ skjønner jeg ingenting???!

lørdag 9. juli 2011

Noen har ryddet...


Kanskje på tide?

lørdag 2. juli 2011

Når naturen spiller.




Bortimot hver eneste gang vi har et forrykende uvær her i Nordland, står det en eller annen utskremt medarbeider fra TV utpå moloen i Bodø. Hetta på regnjakken langt frem i ansiktet, "pelskledd" mikrofon og knapt i stand til å stå på beina... Mens vinden uler, regnet pisker, bølgene slår inn over land og naturen definitivt har vært på det mest gjestmilde, står de der og gir en situasjonsbeskrivelse fra en landsdel som fremstår som illsint!
Denne uka har det vært mye pent vær i fylkeshovedstaden. Jeg har ruslet på moloen i småsko og med bare armer. Men: hver gang er jeg like fasinert av disse steinene som står ut mot havet. Gjennomhullet, men vakre. Når været er som nå, er de stille. Men: jeg har hørt dem spille - forunderlig og vakkert!