fredag 31. desember 2010

Godt nytt år!


En fortreffelig nyttårsfeiring ønskes dere alle. Pass godt på barn og kjæledyr, hus og heim og egen og andres helse = vis respekt for fyrverkeri.

Alle gode ønsker for det nye året, måtte 2011 bringe gode dager og passelige utfordringer til oss alle.

torsdag 30. desember 2010

Nissebyen vår.


Hva må til for at det skal bli jul i huset? Noe er selvfølgelig knyttet til mat, pakker og juletre, det er ikke til å komme bort fra. Men hos oss er det er sak til som må på plass før julefreden senker seg, nemlig nissebyen vår.

Mor i huset har samlet den sammen over år. Den utsettes for nøye overvåkning hver gang den tennes, vi vet noe om desember og branner. Husene blir glovarme og krever høy årvåkenhet. Men; den hører til!

Hus av ymse slag, noen funnet i utlandet, noen på brukthandel, noen i ordinær butikk. Små nisser har funnet sine plasser, utenfor puben ligger det hvert år 2 som har sine faste plasser; den ene ruller og den andre sover. En gresk - ortodoks prest hører også til. Helt ærlig, hele byen er "harry så det holder", men jul uten den kommer ikke på tale!

torsdag 23. desember 2010

God jul.


Nå har roa senket seg i heimen, vi har spist grøt og spekemat sammen med våre gjester, treet er pyntet, pinnekjøttet satt i vann og kjøttrullen kokt. Rundt om i huset brenner det lys. Nå kan jula bare komme.
God jul!